FILOSOFIE

Wij zijn van mening dat uw huis een rustige oase moet zijn, een warm toevluchtsoord waar u zich kunt terugtrekken van de wereld en kunt opladen voor uw volgende avonturen en ondernemingen. Om dit te bereiken spelen we met licht, met kleuren, zorgen we voor een goede akoestiek. We mixen materialen en texturen en zorgen ervoor dat het lekker ruikt. We prikkelen de zintuigen. We halen onze inspiratie uit de natuur, waar kleuren in hun meest pure en natuurlijke tinten verschijnen. Door de natuur in huis te halen creëren we een rustige omgeving waar we ons op ons gemak voelen omdat het goed voelt. Spring op uw donzige bed of de comfortabele bank met een arrangement van kussens in de mooiste stoffen. Schop de schoenen uit en voel het zachte tapijt uw voeten strelen. Haal diep adem en ontspan.

WERKWIJZE

Eerst willen we u leren kennen. Wie bent u, wat is voor u belangrijk? Wat is belangrijk in uw leven en hoe past uw woning daarin? Wat verwacht u van die plek, hoe wilt u zich voelen als u door de deur loopt? Wat is uw smaak, wat vindt u mooi en waar mogen we u verrassen? Veel vragen, maar als we de belangrijkste ruimte ter wereld voor u gaan creëren, willen we veel van u weten. Je ergens thuis voelen is tenslotte alles.

In stap twee ligt de bal bij ons. We duiken in de plattegronden om de best mogelijke indeling te creëren. Of we maken er een paar en u kunt kiezen. Er komt een lichtplan om de hoek kijken en als u een nieuw huis bouwt, kijken we ook naar  elektra en het schakelplan. We houden van open ruimtes en zijn niet bang om een muur te slopen of onnodige kamers op te offeren.

Als we samen hebben besloten wat in welke ruimte gaat gebeuren, gaan we aan de slag met de materialisatie van uw droomhuis in fase drie. Wandbekleding, kleuren, stoffen, meubels, maatwerk en verlichting – we gaan het allemaal selecteren in een samenhangend, tijdloos plan. We zijn grote kunstliefhebbers, dus voor kunstadvies bent u bij ons ook aan het juiste adres. Accessoires en finishing touches bewaren we voor het eind van het traject.

Stap vier is de realisatie van het droomhuis dat we samen hebben ontworpen. We kunnen alles verzorgen, van bouwbegeleiding tot het vouwen van de handdoeken in de badkamer. We zijn er het gehele proces met het hoogste serviceniveau en een no-nonsense instelling om de klus geklaard te krijgen.