LINDA LAGRAND IN DESIGN SECRETS

maart 22, 2022

Vanaf zondag 27 maart op tv: Design Secrets bij SBS6. Linda Lagrand en de andere topdesigners Jeroen van Zwetselaar en Eric Kant geven een kijkje in het leven van een interior designer. Ga mee naar netwerkevenementen, borrels, afspraken en projecten. Kijk je mee?

De afgelopen maanden ben ik gevolgd door een filmploeg om het leven van een interior designer vast te leggen. Samen met twee andere topdesigners, Jeroen van Zwetselaar en Eric Kant, geven we een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van onze projecten. Ik neem je mee naar kunstevenementen waar ik inspiratie op doe, afspraken met leveranciers, op de bouw en natuurlijk naar onze mooiste projecten. Je ontdekt meer over onze signatuur en hoe en waarom we bepaalde keuzes maken. Kortom, een kijkje in de keuken! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je zondag meekijkt naar de eerste aflevering. Zondag 27 maart om 16.30 uur op SBS6.

Zondag 27 maart om 16.30 uur op SBS6.

OVER DESIGN SECRETS

Design Secrets is een reality-tv/ documentaire programma waarin we verschillende interior & exterior designers volgen. Ze nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. 

De interior designers vertellen over hun passie, inspireren de kijken met de laatste woontrends en ze laten geheimen zien waar zij inspiratie vandaan halen.