Villa 105

Particulier
Intieme leefruimtes, een rustig luxe hotelgevoel en een speciale tv- en speelkamer voor de kids.

In deze rietgekapte villa werden we gevraagd om gezelligheid en warmte te brengen voor het gezin dat hier zijn intrek ging nemen. De grote, uitnodigende hal vroeg om een statement van formaat dat werd gevonden in een bijzonder lichtobject dat bij binnenkomst direct de aandacht vangt en imponeert.

Met wandbekleding werden de grote leefruimtes intiemer gemaakt en aangekleed. Een royale eettafel met ruimte voor de vele gasten die het gezin ontvangt wordt voorzien van lekkere stoelen met bijzondere stoffering en een spetterende lamp met schijven van parelmoer. Via de speciale tv- en speelkamer voor de kids kom je in de rustige woonkamer waar een royale bank ruimte biedt voor het hele gezin. Een kantoor en muziekkamer met elk een eigen kleurenpalet maken de benedenverdieping compleet.

De villa telt vele slaapkamers wat van pas komt omdat de familie graag en veel gasten over de vloer heeft. Voor ons een leuke klus om van elke ruimte iets eigen te maken, binnen het rustige, luxe hotelgevoel dat de rode draad vormt. In de master bedroom ontwierpen we een speciale juwelenkast voor de vrouw des huizes met een blad van faux agaat, een juwelenlamp en robijnrood moiré behang. Een huis vol parels – voor elk lid van de familie.