Appartement 501

Particulier

‘Kleurrijk, warm en met bijzondere items’. Met deze kernwoorden begon het team van Lagrand Interiors aan het ontwerp van dit appartement. Een appartement op grote hoogte met uitzicht over stad en natuur was zowel de inspiratie, als een uitdaging in dit project, om juist deze elementen samen te voegen tot een geheel.

Het kleurgebruik, de prints en de warme materialen weerspiegelen zowel de persoonlijkheden van de bewoners als de locatie waarop de woning zich bevindt. In de badkamer bijvoorbeeld, is gebruik gemaakt van natuursteen met blauwe lijnen die het water weerspiegelen waar zij uitzicht op hebben. Het kleed in de woonkamer met de vogels refereert naar de hoogte waarop dit appartement zich bevindt. Ook de slaapkamer is hier een mooi voorbeeld van, de zachte vormen, het sprankelende kleurgebruik en de warme materialen laat de bewoners terugdenken aan hun reizen en tegelijkertijd geeft het ze de rust die ze nodig hebben in deze ruimte. Een bijzonder element hierin is de fauteuil, waarin ze kunnen wegdromen bij het uitzicht.

Het is een woning om zowel geïnspireerd te worden als tot rust te komen door de verschillende kleuren, materialen, vormen en bijzondere items.