Penthouse 21

Particulier

Dat het interieur indrukwekkender zou zijn dan het uitzicht hadden de bewoners nooit durven dromen. De bovenste verdieping van dit voormalige kantoorgebouw, nu een luxe penthouse, aan de Maas in Rotterdam biedt vanuit de woonkamer en keuken uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug en bruisend Rotterdam.

Lagrand Interiors heeft gebruik gemaakt van rijke materialen, luxe en comfortabel meubilair en gedurfde kleurcombinaties met bijzondere items. In het interieurontwerp zijn bepaalde elementen van het uitzicht meegenomen naar binnen, boven de eettafel bijvoorbeeld, hangt glazen verlichting die is opgehangen met touwen die refereren naar de scheepstouwen van schepen die voor de deur liggen.

Het zou geen ontwerp van Lagrand Interiors zijn als er geen aandacht besteed zou zijn aan kunst, in dit geval het bruisende kunstwerk van Pleunie Buyink in de living die ook refereert naar het water voor de woning. Er zit zo veel detail in dit appartement dat sommige verlichting en kastgrepen behalve praktisch ook echte sierraden zijn om naar te kijken. 

Al met al is hier een uniek, warm en luxe ontwerp gerealiseerd met het kenmerkende en stijlvolle hotel gevoel thuis.