Internationale designer voor luxe interieurontwerpen.

Uniek en op maat gemaakt.

Lagrand Interiors helpt u het gevoel van een luxe vijfsterrenhotel in huis te halen. We begeleiden u bij elke stap, van de eerste schetsen tot de laatste details. Met onze Rotterdamse down to earth mentaliteit tackelen we de eventuele obstakels die we tegenkomen en waarborgen we een soepel proces. Samen gaan we op zoek naar uw smaak en creëren we uw persoonlijke luxe resort voor een continu gevoel van rust.

FILOSOFIE

Wij zijn van mening dat uw huis een kalme oase moet zijn, een warm rustoord waar u zich kunt terugtrekken van de wereld en kunt opladen voor uw volgende avontuur. We bereiken dit door te spelen met licht en kleuren, en middels een goede akoestiek. We mixen materialen en texturen en zorgen ervoor dat het heerlijk ruikt. We prikkelen de zintuigen. We halen onze inspiratie uit de natuur, waar kleuren voorkomen in hun meest pure vorm. Door de natuur in huis te brengen creëren we een vredige omgeving waar u tot rust komt omdat het goed voelt. Spring op uw zachte bed, of die comfortabele bank met een compositie van kussens in de mooiste stoffen. Schop de schoenen uit en voel het zachte tapijt onder uw voeten. Adem in en ontspan.

NIEUWS & MEDIA

THE BEST 2023

THE BEST 2023

Voor de vijfde keer op rij staan wij in de lijst van de beste Nederlandse interieurontwerpers samen met veel van onze geweldige collegae. Ontdek ons in het nieuwste boek. [gallery type="divi" columns="1" size="full"...

HARPERS BAZAAR

HARPERS BAZAAR

Trots en vereerd dat wij met vijf pagina's in Harper's Bazaar Nederland staan. Een verhaal over het kleurrijke project Herenhuis 41, en over mij als interior designer, mijn carrière en onze signatuur. Lees en kijk je mee? 'Zodra je door...

ELLE Decoration Germany

ELLE Decoration Germany

Ons project Herenhuis 41 gaat de wereld over, nu ook in ELLE Decoration Germany te zien! De klassieke, kleurrijke woning inspireert ook onze oosterburen. Trots dat dit project in dit prachtige internationale magazine is gepubliceerd....

TEAM

Linda Lagrand

Linda Lagrand

oprichter

Met haar Noorse roots heeft Linda natuur door haar aderen stromen. Ze is een gepassioneerd kunstliefhebber en reist het liefst de hele wereld over. Ze combineert haar liefde voor hotels en mooie restaurants met haar missie om rust en warmte in interieurs te brengen. ‘Een witte muur is een gemist kans’, is haar fameuze uitspraak die haar signatuur onderstreept. Ze begon Lagrand Interiors in 2010 nadat iemand tijdens een etentje vroeg wat ze zou doen als ze uit alles kon kiezen. De volgende dag schreef ze zich in voor een ontwerpopleiding en daar vond ze tijdens de eerste les al haar ware passie.

LISA HOOGSTAD

LISA HOOGSTAD

interior designer

Lisa is Linda’s eerste collega en begon als stagiair. Het klikte en haar stage liep af, maar Lisa bleef. En nu wordt Lisa ook wel de wandelende encyclopedie van Lagrand Interiors genoemd, omdat ze elke gebruikte stof of gespot ontwerp op een beurs kan terughalen. Lisa heeft een onberispelijke smaak en is gek op bladeren door de behangboeken en stalenbakken op zoek naar spannende combinaties. Lisa komt elke dag met hond Charlie, de stress manager van het team.

Merel van der Vaart

Merel van der Vaart

interior designer

Ontwerptalent Merel tekent in een blink de mooiste plattegronden en is een ster in het visualiseren van de creatieve plannen. Haar achtergrond in Dutch Design en high end interieur komt daarbij goed van pas, en ze zet dit in om gebouw en bewoner feilloos met elkaar te combineren – met respect voor het bestaande. De verbinding tussen buiten en binnen is voor haar belangrijk en ze is niet bang om kleur en contrast toe te passen in de ruimtes die ze ontwerpt. Haar lef en enthousiasme brengen bruisende energie in de studio!

NIkki van der stel

NIkki van der stel

interior designer

Nikki begon als stagiaire en is blijven hangen om haar collega’s in de studio te helpen waar nodig. Nikki weet hoe je materialen, vormen en texturen met elkaar kan combineren tot een samenhangend geheel. En ze kan dit ook nog in no time uitwerken in de computer! Met haar enthousiasme, eerlijkheid en moderne kijk op interieur vult ze ons team goed aan. Als Nikki is afgestudeerd is ze nog veel vaker in de studio te vinden!

Charlie hermès

Charlie hermès

stress manager

Studio hond Charlie kwam bij het team in 2020 en verzekert vriend en vijand van een warm welkom met een lach en een kwispel van zijn staart. Deze lieve lobbes kleurt met zijn roestoranje vacht bovendien erg mooi bij het interieur van de showroom, en heel toevallig is oranje – Hermès-oranje om precies te zijn –  één van onze favoriete kleuren…

CONTACT

Wenst u de boutique hotel sfeer thuis? Neem contact op voor meer informatie en maak de stap naar een warm, omarmend, luxe interieur. Interior design is onze passie en ons favoriete tijdverdrijf, het is wat we het liefste doen en waar we elke vrije minuut aan besteden. Nieuwe merken ontdekken, trends spotten en bijlezen over nieuwe ontwikkelingen. Het is onze missie om voor u dat droomhuis te creëren waar u altijd naar hebt verlangd.  

Scheepstimmermanslaan 35B
3016 AE Rotterdam
The Netherlands

linda@lagrandinteriors.nl

+31 (0)10 840 31 39

+31 (0)6 53 33 31 12